Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Michael Jackson - Tα παιδιά δεν λένε ποτέ ψέματα. Αλήθεια;

   
Σερφάροντας στο ίντερνετ (για να χρησιμοποιήσω μια ελληνική έκφραση) έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο το όποιο μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Απαφάσισα να το κατεβάσω και να του προσθέσω υπότιτλους για να το έχω και να το καμαρώνω.




Πρόκειται λοιπόν για ένα αγόρι τό οποίο έχει στείλει μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του στην αμερικάνικη εκπομπή Hard Copy και στην οποία ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και ένας φίλος του παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον Μάικλ Τζάκσον. Η χρονική περίοδος της καταγγελίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς ο Τζάκσον "ανάρρωνε" ακόμα από αναλογου είδους καταγγελίες, οι οποίες είχαν λήξει με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό (οι γονείς του παιδιού είχαν ζήτησαν χρήματα από τον τραγουδιστή αντί να πρσφύγουν στην αστυνομία. Η ασφαλιστική εταιρία του τραγουδιστή πλήρωσε το ποσό για να μην πληγεί περαιτέρω η εικόνα του σταρ, παρ’ όλο που ο ίδιος ο Τζάκσον ήθελε να πολεμήσει την υπόθεση στο δικαστήριο). (Περισσότερες πληροφορίες)












Η δημοσιογράφος της εκπομπής, στην οποία ο νεαρός έστειλε την βιντεοκασέτα, είναι γνωστή για τα όχι και τόσο φιλικά αισθήματα που έτρεφε και τρέφει για τον Τζάκσον. Η Diane Dimond είχε πληρώσει πολλές φορές υπαλλήλους του Τζάκσον προκειμένου να βγουν στην εκπομπή της και να λασπολογήσουν εναντίον του τραγουδιστή. Η χαρά της λοιπόν όταν έλαβε το συγκεκριμένο βίντεο, θα πρέπει να ήταν τεράστια γιατί ,όπως ομολογεί και ή ίδια, από τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και γράμματα που λάμβαναν στην εκπομπή της με καταγγελίες εναντίον του Τζάκσον, η συγκεκριμένη ήταν η πιο πιστευτή. Το αγόρι απλά γνώριζε τόσα πολλά σχετικά με τη ζωή του Τζάκσον και τη φυσική του κατάσταση, που ήταν αδύνατον να τον αγνοήσει κανείς.


Προς μεγάλη της έκπληξη όμως (και απογοήτευση θα προσθέσω εγώ) η όλη υπόθεση αποδείχτηκε ότι ήταν μια απάτη. Το αγόρι δεν είχε μιλήσει με τον Τζάκσον, ούτε τον είχε συναντήσει ποτέ. Ο νεαρός ήταν δασκαλεμένος από έναν τύπο παθιασμένο με τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε κάνει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει τον Τζάκσον δυσφημίζοντάς τον.


Ένα αγόρι λοιπόν το όποιο δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Τζάκσον, δεν του έχει μιλήσει πότε, καταφέρνει να πείσει με τα αληθοφανή του ψέματα μια πεπειραμένη δημοσιογράφο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε άλλωστε και με τα δύο αγόρια που κατηγόρησαν τον Τζάκσον το 1993 και το 2003; Μόνο που τα συγκεκριμένα παιδιά είχαν γνωρίσει τον Τζάκσον, είχαν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί του και τα αληθοφανή τους ψέματα έγιναν πιστευτά από όλο σχεδόν το κοινό, παρ’ όλο που δεν πέρασαν στο δικαστήριο και την αστυνομία.


Τα παιδιά δε λένε ποτέ ψέματα; Δεν το νομίζω.

1 σχόλιο: