Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Καινούγιο άλμπουμ για τον Mάικλ Τζάκσον

Ναι, η σελίδα αυτή έχει ως κύριο σκοπό την παρουσίαση γεγονότων από τη ζωή του Michael Jackson που τα μέσα ηθελημένα προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν (και ως ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν), παρ’όλα αυτά δεν μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτό το νέο:

“Michael”, θα ονομάζεται το καινούργιο cd του Βασιλιά της Ποπ το οποίο αποτελείται από πρωτότυπο υλικό που ηχογραφήθηκε πριν από το θάνατo του τραγουδιστή.Όπως ανακοινώθηκε,το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου από την Epic Records, σε συνεργασία με τους διαχειριστές της περιουσίας του Τζάσκον.

Το πρώτο ολοκληρωμένο single από το άλμπουμ με τίτλο “Breaking News”, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στο επίσημο site του Μαικλ Τζάκσον , michaeljackson.com, όπου θα μεταδίδεται για μια περίπου εβδομάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το τραγούδι είχε αρχικά ηχογραφηθεί το 2007 στο Νιου Τζέρσεϊ και ολοκληρώθηκε μετά το θάνατο του τραγουδιστή,το προηγούμενο έτος.

Τρέιλερ για το “Μichael” θα κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα αύριο- το άλμπουμ θα είναι επίσης διαθέσιμο για οn-line παραγγελίες μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Το εξώφυλλο του cd, που δημιουργήθηκε από τον ζωγράφο Kadir Nelson, απεικονίζει τον τραγουδιστή σε μερικές από τις πιο εικονικές του εμφανίσεις, από το "Off the Wall" και το "Thriller" στο "Bad" και το "Smooth Criminal."

Για να δούμε!


http://www.billboard.com/#/news/michael-jackson-s-new-album-out-dec-14-1004125471.story?tag=hpfeed

1 σχόλιο:

  1. Το καλό με την κυκλοφορία του νέου album είναι ότι μετά από πολλά χρόνια θα στραφεί η προσοχή του κόσμου στον καλλιτέχνη Michael, μακριά από όλα τα φρικτά γεγονότα που τον στοίχειωναν τα τελευταία χρόνια. Μακάρι κάποια μέρα να υπερισχύει μόνο η μουσική και το μοναδικό του ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή